Eventtält för alla tillfällen

Från företagsevent till stora publikevenemang

Att välja rätt tält kan vara avgörande för framgången av ditt event, oavsett om det handlar om ett mindre företagsevent, konsert, konferens eller en storskalig festival. Med oss på Leijon Event får du tältlösningar som passar för varje tillfälle och vi har tillbehören du behöver för att skapa en minnesvärd upplevelse. Våra tält är tillverkade av hållbara material som skyddar mot alla typer av väderförhållanden och är anpassningsbara för att möta just dina specifika behov.

Fyra fördelar med att välja eventtält från Leijon Event

När du anlitar oss för ditt event, får du inte bara ett tält – du får även en komplett lösning om så önskas. Våra tjänster inkluderar:

Anpassningsbara tältlösningar

Vi erbjuder ett brett utbud av eventtält i olika storlekar och stilar som kan skräddarsys för att passa varje typ av event.

Installation och demontering

Vi hanterar all logistik från början till slut, vilket inkluderar både uppsättning och nedmontering av tält och annan utrustning.

Kompletterande utrustning och tillbehör

Vi erbjuder även möbler, belysning, golv och annan utrustning för att skapa en fullständig eventmiljö.

Experthjälp och rådgivning

Våra erfarna projektledare hjälper dig att planera och genomföra ditt event på bästa möjliga sätt.

Att arrangera ett event kan många gånger vara utmanande, men med oss som din partner blir processen smidigare och mer effektiv. Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för tält till alla typer av event. Med över 20 års erfarenhet inom eventbranschen vet vi vad som krävs för att skapa en lyckad upplevelse, oavsett väder eller oförutsedda händelser. När du anlitar Leijon Event kan du vara säker på att ditt evenemang är i trygga händer.

eventtalt-leijon-event

Tältleveranser till välkända event

Vi har framgångsrikt levererat tält till flera välkända evenemang. Nedan nämner vi några:

Sweden Rock Festival
Under Sweden Rock Festival levererade vi kompletta tältlösningar med golv till flera av mat – och dryckesförsäljare inne på festivalområdet. Vi fick även uppdraget att utanför området bygga en stor tälthall på 20×15 meter till en kund som i tälthallen skapade en stor ölservering med underhållning precis i anslutning till festivalen.

Förutom detta har vi de senaste åren hyrt ut en av våra containers till en av våra lokala eventbyråer, De har i sin tur stylat om den till en tatueringsstudio åt företaget Bacho, som under flera år haft den på plats på festivalen.

Almedalsveckan
På uppdrag av en eventbyrå levererade vi en helhetslösning med sektionstält byggt på trägolv. Vi löste en scen och möbler till biosittning inomhus, samt loungemöbler, ståbord och solstolar till mingelytor utomhus.
Vi såg till att det fanns topptält med möjlighet till förvaring för kunden, samt ytor och kylskåp för att skapa de bästa förutsättningar för att cateringfirman skulle kunna förvara och förbereda sin matleverans. Vi skapade även en inramning med entréstolpar och staket runt hela ytan. Det känns roligt att få leverera eventtält till en kund som ställer ut på ett så stort och återkommande evenemang som Almedalsveckan.

Musikhjälpen
Vi fick den stora äran att leverera alla tält till årets upplaga av Musikhjälpen som genomfördes i Växjö under december 2023. Ett riktigt roligt event och det känns fint att få vara en del av en så fin och framförallt viktig produktion som Musikhjälpen är, och extra roligt att det genomfördes i Växjö som ligger oss varmt om hjärtat.

Flisa-kongressen
En årlig kongress med flera hundra deltagare som 2024 gjorde nedslag i Kalmar och Kalmarsalen. Vi levererade två stora tälthallar på över 1500 kvm där mässan med ett 70-tal utställare minglade och nätverkade med besökare under tre dagar. Förutom tälthallar med ordentliga trägolv och glasdörrar, levererade vi även monterservice med monterväggar, möbler, mässmatta, belysning och allt som hör där till. Såklart såg vi till att det var varmt och trevligt i tälten med våra värmare.

BTH-dagen 2024
På uppdrag av en av våra kunder levererades topptält med ståbord, ståbordsöverdrag och entréstolpar för att välkomna alla gäster till evenemanget som årligen arrangeras av högskolan.

IKEA-hotellet 60 år
När Ikeas hotell i Älmhult firade 60 år, behövde de förstärka sina utomhusytor med eventtält och det kunde vi snabbt hjälpa dem med. Två topptält sattes upp och säkrade på så sätt både mingel, mat och dans från väder under deras jubileumsfest.

Kontakta oss när du behöver ett eventtält

Oavsett om du planerar ett litet företagsevent eller en stor publikfestival, kan Leijon Event erbjuda tält som möter dina behov. Vi har kapaciteten att hantera alla typer av evenemang, oavsett storlek eller komplexitet. Kontakta oss idag för att diskutera ditt nästa projekt och hur vi kan hjälpa dig att göra det till en succé.

Läs mer om våra tjänster för fest och event och upptäck hur vi kan hjälpa dig att skapa en oförglömlig upplevelse.

Alla våra
Lösningar

Alla våra Lösningar