Leijon Event lyfte atmosfären för Musikhjälpen i Växjö 2023 med eventtält

När Musikhjälpen 2023 ägde rum i Växjö, hade vi på Leijon Event äran att få hjälpa till med evenemangets atmosfär och engagemang. Under veckan den 11–17 december förvandlades Stortorget till Kärlekens torg, där vi fick i uppdrag att leverera eventtält och skapa den inramning som behövdes för att göra evenemanget än mer minnesvärt.

Våra eventtält i hjärtat av Musikhjälpen

På uppdrag av Växjö Co levererade vi totalt sju topptält till evenemanget. Två stora 5x5m tält och fem mindre 3x3m tält. De här tälten användes flitigt av företag och organisationer som anordnade olika kreativa aktiviteter för att engagera besökarna och stödja insamlingen till Musikhjälpen. Vi vet hur viktigt det är att skapa en miljö som bjuder in till interaktion och glädje, och med våra tältlösningar hjälpte vi till att göra just det.

En mysig inramning med ljusslingor

För att förstärka den mysiga atmosfären bidrog vi även med ljusslingor, både i tälten och runtom på torget. Belysningen skapade en inbjudande och varm stämning, perfekt för att förmedla den kärlek och gemenskap som Musikhjälpen står för. Vår vision på Leijon Event är alltid att skapa mer än bara praktiska lösningar – vi vill skapa minnesvärda upplevelser.

59,5 miljoner skäl till att vara stolta

Tack vare det starka engagemanget från alla inblandade – från organisationer och företag till besökare och oss på Leijon Event – samlades imponerande 59 510 761 kronor in under veckan. Det är otroligt inspirerande att se vad som kan åstadkommas när människor samlas för ett gemensamt mål, och vi är stolta över att ha varit en del av detta evenemang.

Leijon Event – din partner för eventtält

Vi har lång erfarenhet av att leverera flexibla och pålitliga tältlösningar för alla typer av evenemang, stora som små. Vårt mål alltid oavsett, att skapa en atmosfär som förstärker upplevelsen för alla människor involverade. Musikhjälpen Växjö 2023 är ett av de många projekt där våra tält bidrog till framgång, och vi ser fram emot att göra detsamma för framtida evenemang.

Kontakta oss för att boka eventtält!

Ta del av bilder

Alla våra
Lösningar

Alla våra Lösningar